Opdrachten

Ik ben beschikbaar voor diverse opdrachten en rollen. Mijn grootste passie is de rol van Interim manager of Product Owner; het stakeholdermanagement en het samen met een team een resultaat neerzetten geven mij energie. Ook andere, toffe rollen met dit soort elementen passen bij me. Schroom niet om me te benaderen voor rollen zoals teamleider, scrummaster en agile coaching.

 

Meer weten? Je vindt mijn profiel en cv hier.


Korte opdrachten 

Ook voor korte opdrachten sta ik open. Zo kan je me voor een korte periode inzetten om een proces in kaart te brengen en structuur aan te brengen binnen de organisatie. Of wil je de switch maken van product driven naar customer driven? Laat me aan de slag gaan als customer journey expert of laat me je team begeleiden in die journey. Of heb je een teamdag in het vooruitzicht en wil je aan de slag gaan met een teammanifesto en een restrospective? I'm your woman! Check ook het kopje workshops & trainingen.

 

 Check ook workshops & trainingen


Coaching

Agile Coach en persoonlijke coaching. Als een ‘rebel’ (doe de test hier) ben ik zelf lange tijd zoekende geweest naar hoe ik mezelf kan zijn, goed met mijn omgeving om kan gaan en mijn plek vind. Ik help graag anderen die zoekende zijn naar wie ze zijn en hoe ze juist hun goede eigenschappen kunnen inzetten binnen hun persoonlijke en zakelijke leven. Zo heb ik bijvoorbeeld mensen kunnen helpen voorkomen een verbetertraject in te moeten gaan. En ben ik ondersteunend geweest voor mensen die een VSO traject in zijn gegaan. Gesprekken voeren met managers en simpelweg uitgaan van wat wél kan doet wonderen. Als agile-professional in hart en nieren coach ik teams en individuen om daadwerkelijk volgens deze mindset te werken en alle obstakels uit de weg te ruimen.